Toptan Yüzük

By | 18 Kasım 2014

toptan-yüzükToptan satış üretilen ürünlerin yada malların büyük ve hacimli miktarlarda doğrudan tüketici müşteriye değil de perakendecilere satılmasına denilmektedir. Ton satışın bir diğer anlamı ise tüketici müşterinin çok miktarda ürünü perakendeci satıcıdan daha uygun fiyata alması anlamına da gelmektedir.

Her ürünün toptan ve perakende satışı bulunmaktadır. Toptan olarak satılan ürünlerden biri de toptan yüzüklerdir. Toptan yüzük satışı da iki şekilde gerçekleşmektedir. Birincisi üretici toptancı firmaların ürettikleri yüzük modellerinden istenilenlerin perakende satıcıya toptan olarak çok miktarda ve hacimde satılması ile gerçekleşen bir alış veriştir. Diğer bir toptan yüzük satışı ise tüketici olan müşterinin perakende satıcıya giderek fiyatının daha düşüğe satılması pazarlığı ile fazla miktarda yüzük satın alması sonucu gerçekleşmektedir.toptan-yüzük-

Bu durumu bir örnekle daha açıklayıcı biçimde anlatabiliriz. Örneğin hac ve umre malzemeleri üreticileri hac ve umre malzemeleri satan perakende mağazalarına toptan yüzük satmaktadırlar. Hac ve umre malzemeleri satan hacılar kendilerine hayırlı olsun niyetiyle gelen eş dost ve akrabalarına dağıtmak için normal tüketicilerden fazla miktarda toptan yüzük almaktadırlar. Bir adet alınan yüzükle kıyaslandığı zaman yüksek adetlerde alınan yüzüğün fiyatı daha düşük olmaktadır. Hacılar toptan yüzükleri fazla miktarda aldıkları için daha uygun fiyata almaktadırlar.

Hac ve umre malzemeleri satışı yapan ihvan.com.tr sitesinden toptan yüzük siparişinizi çok uygun fiyata ve kapıda taksitli ödeme seçenekleri ile verebilirsiniz.