Toptan Seccade

By | 13 Şubat 2014

toptan seccade

Günümüzde seccade müslümanlar tarafından hediyeleşmek anlamında en çok tercih edilen eşyalardan biridir. Özellikle Hac ve Umreden dönüşte toptan seccade dağıtımı çok sayıda yapılmaktadır. Hac ve Umreden dönenler hem sevdiklerini sevindirmek için hemde Peygamber efendimizin ” hediyeleşmek Sünnettir” hadisine riayet etmek için toptan seccadeleri hoşgeldine gelenlere dağıtmaktadırlar.

Toptan seccadeler ayrıca Kuran kurslarında, bebek mevlütlerinde ve vefat eden yakınların mevlütlerinde de dağıtılmaktadır. Seccade alımları toptan alışlarda daha uygun fiyata gelmektedir. Tek adet alınan seccadeye göre toptan seccade alışları nerdeyse yarı fiyata düşmektedir.. Böylelikle ucuza gelen toptan seccade hayır yapan kişinin bütçesine de uymaktadır.

Toptan seccade her renk, desen  ve kalitede üretilmektedir. İhvan ayrıcalığıyla toptan seccade satın almak isterseniz bizlere www.ihvan.com.tr adresinden ya da 0224 223 76 69 numaralı telefonlardan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz toptan seccade dilerseniz perakende seccade satın alabilirsiniz. Toptan siparişlerde uygun fiyatlarımız mevcuttur.