Tespih Fiyatları

By | 25 Eylül 2014

tesbihfiyatları Farz namazlarımızdan sonra Allah’a şükür ve hamd etmek için zikir çekeriz. Bu zikir çekiminde tespih kullanmak uzun yıllardan beri kullandığımız bir araçtır. Tespihler genelde otuz üç ve doksan dokuz taneli olarak üretilir. Ayrı ayrı taşlardan, istediğiniz renklerde bulmak mümkündür. Tespih fiyatları genelde taşlarının özelliklerine göre fiyatları değişmektedir.

Her anımızda yanımızda olması açısından otuz üçlük tespihler rağbet görmektedir. Tespih taşları genelde akik taşından üretilmektedir. Camilerimizde, evlerimizde kısacası ibadetlerimizi eda edeceğimiz, her yerde tespih bulmak zor değildir. Tespih fiyatları çok abartılı pahalı olmamasından dolayı her istediğimizde kolaylıkla bulma şansımız vardır. Tesbih, namazlardan sonra kullanmanın yanı sıra zikir ibadetlerimizde her daim ilk aklımıza gelen ibadet gerecidir.

Her zaman kolaylıkla bulabildiğimiz tespihler, renk renk, desen desen, şekil şekil de tespih fiyatlarını belirlemektedir. Halk arasında genellikle yuvarlak şekilde üretilmiş tespihler tercih edilmektedir. Bu tercihte insanların ellerine daha rahat ve kolay kullanım şekli etkili olmuştur. İstediğiniz tespih çeşitlerini uygun fiyat ile ihvan.com.tr adresinden temin edebilirsiniz.