Hac Malzemeleri İstoç

By | 25 Eylül 2014

hacmalzemeleriistoç Hac, müslümanların maddi imkanları, sağlık koşulları yerinde olanlar için ömründe en az bir kez yerine getirmek zorunda olduğu farz ibadetidir. Hac hazırlıkları mübarek ramazan ayından itibaren başlamaktadır. Hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adaylarımız zilhicce ayında hac malzemeleri istoç tan temin ettikleri ihramlarını giyerek, arefe günü Arafat dağında ilk önce vakfe yapıp, daha sonra Kabeyi tavaf etmelidir.

Haccı ve umreyi Müslümanlar Allah’ın rızasını kazanmak ve kulluk görevlerinden biri olduğu için yapmalıdır. hac malzemeleri istoç hacılarımızın her türlü ihtiyacını en ince ayrıntısına kadar düşünmüş ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmektedir. İstanbul da yaşayan hacı adayları hac malzemeleri için hac malzemeleri istoç tan yararlanma imkanına sahip. Hac ve umre ibateleri esnasında kullanılmak üzere gerek hac malzemeleri, gerekse hac kıyafetleri kadın ve erkeklerde farklılık göstermektedir.

İhram kadınlarla el ve yüz dışarıda kalacak şekilde temiz bir elbise yeterli olurken, erkeklerin ihram kıyafeti farklıdır. İki parçadan oluşan ihram erkeklerin giymesi geren beyaz bir kumaştır. İhtiyacınız olan tüm hac ürünlerini hac malzemeleri istoç tan yada ihvan.com.tr adresinden temin edebilirsiniz.