Tesettür Mayo Çeşitleri Nelerdir?

By | 8 Haziran 2020

Helal bir daire içerisinde yazın kavurucu sıcaklarında havuza veya denize girmek isteyen bayanların ilk tercihi tesettür mayo olmuştur. Muhafazakâr yaşam tarzını benimsemiş olan kişiler için büyük bir öneme sahip olan bu tür yüzme kıyafetlerinin benzersiz çeşitleri bulunmaktadır. Bu amaçla sizlere tesettür mayo çeşitleri ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunmak istiyoruz…

Bilinmesi Gereken 2 Mayo Çeşidi!

1- Tam Tesettür Mayo

Dört Dörtlük bir şekilde İslami usullere uygun havuz ve deniz keyfi yaşamak isteyen kişilerin tercihi tam tesettür mayo çeşidi olmuştur. İçeriğinde pantolon, elbise, eşarp ve bone bulunan bu mayo çeşidi kadınların kol ve bacak bölgelerini tam anlamıyla kapattığından dolayı tesettür mayo çeşitleri arasından en fazla tercih edilen model olarak karşımıza çıkmaktadır. Genellikle siyah rengi daha fazla tercih edilen bu model çift fermuarları ile oldukça işlevsel bir özelliğe sahiptir.

2- Yarı Tesettür Mayo

Bu mayo çeşidi diz altı tayt ve yarım kollu olan tuniklerden oluşur. İçeriğinde bone ve eşarbında bulunduğu yarı tesettür mayo modeli özellikle genç bayanların ilk tercihi olmaktadır. Sıfır kollu modelleri de bulunan bu mayo çeşidi güneşin ten ile temasını daha iyi sağlar.  Rahatına düşkün bayanların tesettür mayo çeşitleri arasından en fazla tercih ettiği model olan yarı tesettür mayo çeşidi şıklığı ön planda tutan bayanların gözde tercihleri arasında yer almaktadır.

Ucuz Tesettür Mayo Nereden Temin Edilir?

Likralı, elastan ve polyamid karışımlardan üretilen tesettür mayo çeşitleri uygun fiyat avantajları ile ihvan.com.tr adresinde satışa sunulmaktadır. Kaliteli ama ucuz tesettür mayo satın almak isteyen kişilerin ilk tercihi olan ihvan.com.tr de yüzlerce çeşit tesettürlü mayo modeli bulabilirsiniz.

Kolay yüzme olanağı sağlayan, hızlı kuruma özelliğine sahip olan ve su itici özelliği bulunan ucuz tesettür mayo siparişi vermek için geç kalmayın. Hızlı kargo avantajları ile ihvan.com.tr adresinde satışa sunulan tesettürlü mayo modellerinden istediğinizi oldukça hızlı bir şekilde ayağınıza kadar getiriyoruz… Kalitenin uygun fiyatlarla buluştuğu tek adres olan ihvan.com.tr’yi ziyaret etmeden tesettür mayo almaya karar vermeyin…