Neden Adasea Tesettür Mayo Tercih Etmelisiniz?

By | 8 Haziran 2020

1974 yılından bu yana tesettür modası ile ilgili üretimler gerçekleştiren Öztoklar Tekstil, Adasea markası ile ön plana çıkmaktadır. Geçmişten bugüne adasea tesettür mayo modelleri muhafazakâr yaşam tarzını benimsemiş bayanların ilk tercihi olmaya devam etmektedir. Burada sizlere Adasea tesettür mayo modellerinin dikkat çeken özelliklerini aktaracağız…

Adasea Tesettür Mayo Çeşitlerini Diğerlerinden Ayıran Özellikler!

1- Kumaşı Asla Su Tutmaz!

Tesettür mayo satın almak isteyen kişilerin aklına ilk gelen markalardan bir tanesi olan Adasea markasının tesettür mayo modellerinin en çarpıcı özelliği kumaşının su tutmaz bir yapıda olmasıdır. Diğer markaların üretmiş oldukları haşema modellerinin aksine kaliteli hammaddelerden üretilen Adasea tesettür mayo modelleri su tutmaz özellikleri ile bayanların kolayca denizde veya havuza yüzebilmesine olanak tanımaktadır.

2- Kollardan Su Sızıntısı Gerçekleşmez!

Ciddi AR-GE çalışmaları sonucunda üretimi gerçekleştirilen Adasea Tesettür Mayo modellerinin dikkat çeken bir diğer özelliği kollardan su sızdırmamasıdır. Tesettürlü bayanların şikayetleri dikkate alınarak üretilen Adasea tesettürlü mayolar kollardan sızıntı yapmayarak bayanların kolay bir şekilde kulaç atabilmesine imkân tanımaktadır. Kolların su birikintisinden dolayı ağırlaşmaması ve dolanmaması yüzme keyfinin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlamaktadır.

3- Hızlı Kuruyan Kumaşlardan Üretilir!

Haşema satın almak isteyen bayanlar vücut hatlarının belli olmaması için hızlı kuruyan kumaşlardan üretilen mayo çeşitlerinden seçim yapmalıdırlar. Adasea Tesettürlü Mayo çeşitleri bayanların bu beklentisine karşılık olarak hızlı kuruyan özel kumaşlardan üretilmektedir. Kolaylıkla kuruyan bu mayo çeşitleri denizden çıkan bayanların herhangi bir vücut hattının belli olmasının önüne geçmektedir.

4- Adasea Tesettür Mayo Modelleri Likralıdır!

Dalmayı ve suda daha fazla durmayı seven bayanlar Adasea likralı tesettür mayolardan seçim yapabilmektedirler. Likralı bir şekilde üretilen bu haşema çeşitleri sudan çıkarken pantolon paçalarının ve kolların sıyrılmasının önüne geçerek bayanların vücudunun gözükmesinin önüne geçmektedir. Bu özellik ayrıca bayanların zararlı güneş ışınlarından korunmasına da olanak tanır.

5- Birinci Sınıf İşçilik İle Üretilir!

Sağlığa zararlı herhangi bir materyalin kullanılmadığı bu mayo çeşitleri birinci sınıf bir işçilik ile üretilmektedir. Bayanların birçok tatil sezonunda giyebilecekleri standartlarda üretilen Adasea tesettür mayo çeşitleri kaliteli işçilikleri ile hem bayanların yüzme keyfini yüksek standartlarda yaşamasına olanak tanıyor hem de uzun yıllar giyebilmelerine olanak tanıyor… Uygun fiyatlarla Adasea Tesettür Mayo modellerinden satın almak için ihvan.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz…