Termal Mes

By | 13 Şubat 2015

Mest çeşitlerinin en modern şekilde üretilmiş modeline termal mes denilmektedir.

termal-mesTermal Mes klasik meslerin eksikleri göz önüne alınarak tasarlanmış en yeni mest çeşididir.

Termal Mes Türk üretimi yerli bir üründür. Termal Mesin en önemli özelliği ayağı sıcak tutarak üşütmemesidir. Bu özelliğini pamuklu yapısından almaktadır.

Termal Mes elastik bir yapıya sahiptir. Bu elastik yapısı sayesinde ayağı tam olarak kavrar, sarar böylelikle kas ve eklem ağrılarını engeller.

Termal Mes kesinlikle su geçirmez. Ayrıca Termal Mes özel kumaşı ve dikiş şekli sebebi ile çok dayanıklı ve kolay kolay yıpranmaz.

Termal Mesin kullanım şekli ibadetin doğru olması açısından çok öenmlidir. Termal Mesin üreticileri 10 C ve altındaki sıcaklıklarda kullanılmasını tavsiye etmektedirler.

Termal Mes kullanmak için önce abdest alınmalıdır. Daha sonra ayak kurulanıp, ince kuru bir pamuklu çorap giyildikten sonra Termal Mesayağa giyilmelidir.

termal-mes-

Termal Mesin temizlenmesi de  son derece kolaydır. Termal Mesi ister çamaşır makinasında isterseniz eldde yıkayarak temizleyebilirsiniz. Termal mesi çamaşır makinasında narin programlarda ya da elde ılık su ve sabunla ters çevirerek yıkayabilirsiniz.

Termal Mes termal özelliği sayesinde ayağı sıcak tutar.

Termal Mes başta olmak üzere tüm mest çeşitlerini www.ihvan.com.tr online alışveriş sitesinde uygun fiyat ve kapıda ödeme ayrıcalıkları ile temin edebilirsiniz.