Tam Sırlı Dualar Kitabı

By | 13 Şubat 2015

Sır; gizli, saklı anlamına germektedir. Tam Sırlı Dualar Kitabında da gizli saklı kalmış herkes tarafından bilinmeyen önemli dualar paylaşılmıştır. Mütemadiyen hemen herkesin başına gelebilecek istenmeyen durumlar için çare olabilecek nitelikteki dualar Tam Sırlı Dualar Kitabında hazırlanarak dertlilerin derdine hastaların hastalıklarına şifa olsun diye paylaşılmışlardır.

tam-sırlı-dualar-kitabıTam Sırlı Dualar Kitabının yazarı kitabının içinde yer alan duaların nereden alındığını önsözde şu şekilde nakletmiştir; Seyyidimiz Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V) Efendimizin mü­barek dilinden dökülen Tam Sırlı Dualar, Ashab’ın dilinden dualar, ahrete inti­kal etmiş evliyaların dilinden dualar, ahirete intikal etmiş büyükleri­mizin dilinden dualar, ahirete intikal etmiş Babam Merhum Abdul­lah Aydın’ın dilinden dualar, tam-sırlı-dualar-kitabı-ahirete intikal etmiş Gönenli Mehmet Efendi’nin dilinden dualar, ahirete intikal etmiş Nakşibendi Tarika­tından Şah-i Nakşibendi hazretlerinin dilinden dualar, Ahirete inti­kal etmiş Şah-ı Abdülkadir Geylani’nin dilinden dualar, dört büyük halifenin dilinden dualar, Seyitlerimizin mübarek dilinden dökülen dualar ve Mahmut Ustaosmanoğlu Hazretlerinin duası ve Hazreti Hamza’nın duası, Mehmet Zahit Kotku Hazretlerinin Evrad’ ı Şeri­fi ve bu kitabımızın içerisindeki yirmi yılı aşkın birikimlerimizden bir araya topladık ve ümmet-i Muhammedin istifadesine sunuyoruz. Yüce Allah yapmış olduğumuz duaları kabul buyursun.

Tam Sırlı Dualar Kitabı başta olmak üzere en çok okunan tüm dua ve havas kitaplarıwww.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden kapıda ödeme seçenekleri ile temin edebilirsiniz.