Tek renk seccadelerde indirim

By | 21 Haziran 2019

Tek renk seccadelerde indirim

Namaz kılmanın şartlarından biri de, bilindiği üzere namaz kılınacak zeminin temiz olmasıdır. Seccade modelleri, bu nedenle bin yılı aşkın bir süredir hemen her Müslümanın muhakkak sahip olduğu ürünlerden biridir. Zira seccade, serildiği zeminin temiz olmasını sağlar ve üzerinde gönül rahatlığıyla namaz kılınmasını mümkün kılar. Seccade modelleri, neredeyse İslamiyet kadar eskidir. Nitekim Hz. Peygamber dahi hayvan postu, hasır gibi eşyaları seccade olarak kullanmış ve üzerlerinde namaz kılmıştır. Günümüzde kullanılan dokuma seccade modelleri ise, vefatından hemen sonra ortaya çıkmıştır. Dünya üzerindeki her kültür ve her ülkede, seccade kullanılmaktadır. Ancak seccade tasarımı, ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir.

 

Hediyelik tek renk seccade fiyatları

Örneğin Türkiye’deki seccade modelleri, halı motifi olarak bilinen geometrik desenlere sahiptir. Fas ve diğer Afrika ülkelerinde ise, desensiz, yani düz ve tek renk seccade modelleri kullanılmaktadır. Bu durum kültüre has bir tercih olsa da, çoğu İslam âlimi dikkatin dağılmasını engelleyeceği için tek renk seccade modelleri kullanılmasını tavsiye etmektedir. Türkiye’nin en büyük seccade üretim fabrikalarından birinin sahibi olan İhvan, sizlere en çok sayıda ve en kaliteli seccade modellerini en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Tek renk seccade modelleri, koleksiyonumuz içerisinde ayrı bir yere sahiptir. Web sitemizden sipariş vermeniz ve seccadenizi kargo ile evinizde teslim almanız mümkündür. Kredi kartına taksit ve kapıda ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Seccade, İhvan’dan alınır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.