Tecvidli Kuranı Kerim

By | 21 Nisan 2015

Tecvid Kuran-ı Kerim’i tam manası ile okumak için gerekli kurallar tecvidli-kuranı-kerim-bütünüdür. tecvid kuralları bellidir ve değiştirilemez, Kuran öğrenirken kesinlikle tecvid kurallarıda öğrenip Tecvidli Kuranı Kerim okunmalıdır.

Tecvidli Kuranı Kerim öğrenilirken tecvid kurallarının yazılı olduğu bir tecvid kartelası temin edilmeli bu sayede daha kolay Tecvidli Kuranı Kerim öğrenilebilir.

Tecvidli Kuranı Kerim okuyan kişi Harflerin çıkış yeri, sıfatı, uzun veya kısalığı, genişlik veya darlığı, birleştirme ve ayırma, kalın ve ince vurguları konuları tam manasıyla öğrenmiş ve Kuran-ı Kerim’i daha seri bir şekilde okur.

tecvidli-kuranı-kerimTecvidli Kuranı Kerim baımları son yıllarda müslümanların tecvidin önemini anlamaları ve Kuran’ı tecvidli olarak okumaya başlamaları ile birlikte artmıştır. Tecvidli Kuranı Kerim kitapları her boy ve ebatta basılmış olup her müslümanın istediği kişisel tercine uygun ölçülerde Tecvidli Kuranı Kerim kolaylıkla bulunmaktadır. Tecvidli Kuranı Kerim orta ebatta olan basımının genel özellikleri şu şekildedir;

– 1.hm şamua kağıt

– Bilgisayar hatlı

– Renkli baskı

– Termo deri lüks cilt

– 17 x 24 cm ebatlarında

Tecvidli Kuranı Kerim çeşitlerini dini eserler satan kitapçılardan bulabileceğiniz gibi www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden de uygun fiyat ve hızlı kargo ayrıcalığı ile temin edebilirsiniz.