Taşlı Yüzükler

By | 15 Kasım 2014

taşlı-yüzüklerAksesuar arasında takı modelleri her dönem moda olan giysilerle birlikte kombinlenen artık modanın bir parçası olan objelerdir. Takı kullanımı tam bir zevk ve bilgi isteyen bir iştir. Moda olan aksesuarlarda da kullanım alanı çok geniş olduğu için yüzük modelleri öne çıkmaktadır. Yüzük modelleri o dönemin modasına uygun olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir.

Moda olan yüzük modelleri de kendi arasında taşlı, sade, çizgili, figürlü, incili, yapraklı, açmalı vb… bir çok çeşide ayrılmaktadır. Bu çeşit çeşit yüzük modelleri nden bazı modeller bazı dönemler daha çok gündemdeyken bazı dönemlerde geri kalabilmektedir. Fakat taşlı yüzükler için bu dediğimiz geçerli değildir. Çünkü taşlı yüzükler her dömnem moda olan yüzük çeşitleri arasındadır.

taşlı-yüzükler-Taşlı yüzükler modaya göre kendi içinde şekil değiştirebilir. Bazı dönemde taşlı yüzüklerde kullanılan taşlar iri taş olarak kullanılırken bazı dönemlerde ise küçük sıra taşlar kullanılır taşlı yüzüklerde. Ayrıca renk olarakta taşlı yüzükler modaya uygun renklerde üretilmektedir. O sene yada o sezon hangi renkler moda ve revaçta ise taşlı yüzüklerde de aynı renklerde taşlar tercih edilerek kullanılmaktadır.

Taşlı yüzüklerde kullanılan taşlarda değişiklik göstermektedir. Pırlanta, elmas, yakut, zümrüt gibi çok değerli taşlar altın madeni ile kombinlenerek bulunduğu dönemi yansıtan taşlı yüzükler tasarlanmaktadır. Bunun tersi olarak imitasyon taşlarlada kombinlenen her bütçeye uygun gümüş yada çelikten üretilmiş taşlı yüzüklerde üretilmektedir.

Taşlı yüzüklere www.ihvan.com.tr sitesinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.