Taşlı Erkek Yüzükleri

By | 5 Kasım 2014

Taşlı erkek yüzükleri erkekler arasında beğenisi yüksek olan yüzük modellerindendir. Taşlı erkek yüzükleri görünüm açısından  spor ve klasik olarak ikiye ayrılmaktadır.

Spor görünümlü taşlı erkek yüzükleri taşın yüzüğe oturtulması ile sade görünümlü olarak tasarlanmıştır.

taşlı-erkek-yüzükleri-Klasik görünümlü taşlı erkek yüzüklerin de  ise taşın yanı sıra özel motiflerler de kullanılmıştır.

taşlı-erkek-yüzükleriTaşlı erkek yüzükleri bir çok değerli madenin yanı sıra imitasyon olarakta imal edilmektedir. Altın ve gümüşten üretilen taşlı erkek yüzükleri en kaliteli yüzük modellerindendir. Altın kullanımı İslami olarak erkeğe haram kılındığı için müslümanlar aarasında gümüşten imal edilen taşlı erkek yüzükleri daha çok tercih edilmektedir.

Taşlı erkek yüzüklerinin tasarımında bir çok değerli taş kullanılmaktadır. Bu taşların başlıcaları oniks taşları, akik taşları, zirkontaşları, oltu taşları, sedef taşları ve lal taşlarıdır. Bu taşlar yüzükte kullanılırken taşın yapısına göre ve yapılan tasarıma göre bütün olarak kullanılabileceği gibi küçük parçalara bölüpte de kullanılabilinir. Ayrıca taşlı erkek yüzüklerinde kullanılan taşlara faklı modeller verilipte taş yeniden şekillendirilebilinir.

Taşlı erkek yüzükleri de diğer yüzük modelleri gibi numaralı olarak üretilmektedir. Almak istediğiniz taşlı erkek yüzüklerinden elinize uyan ölçüde ki numarayı seçmeniz yeterlidir. Ayrıca alınan yüzüğün büyük geldiğinde daraltılması yada küçük geldiğinde genişletilmesi mümkündür.

Taşlı erkek yüzükleri ayrıca erkekler için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biridir.