Sufle Çarşaf Tesettür Giyim

By | 1 Ağustos 2019

Sufle Çarşaf Tesettür Giyim

Sufle Çarşaf Tesettür Giyim

Tesettür, örtünmek, gizlenmek, bir şeyin içinde veya arkasında saklanmak anlamlarına gelen bir sözcüktür. İslamiyet içerisinde ise, erkek veya kadının örtülmesi gereken yerlerini örtmesi anlamında kullanılır. Bir kimsenin (erkek veya kadın) örtmesi gereken ve başkasının bakması haram olan yerlerine “avret yeri” denir. Bu avret yerleri erkeklerde diz kapağı ile göbek arası, kadınlarda ise el, yüz ve ayakları dışında kalan her yerdir. Bu yerlerin örtülmesi ve diğer kişilerden saklanması gereklidir. Bu amaçla üretilen kıyafetlere ise genel olarak tesettür giyim denmektedir. Diğer bir deyişle, tesettür giysileri dini kurallara uygun şekilde giyinilmesini sağlayan kıyafetlerdir. Günümüzde, tesettür kıyafetleri üreten sayısız marka bulunmaktadır. Ancak arzu edilen kalite ve dayanıklılığı sağlayan firma sayısı o kadar da çok değildir.

Uygun Fiyatlı Çarşaf Modelleri – Sufle Satın Al

Erbaşol Hüseyin Rıfat tarafından kurulan Sufle Giyim, on yıllardan bu yana tesettür giyim konusunda kalite ve modayı birlikte sunmaktadır. Sufle çarşaf tesettür giyim modelleri, gerek çarşaf, gerekse de ferace modelleri ile modern mümin kadının tüm ihtiyaçlarına hitap etmeyi başarmaktadır. Sufle çarşaf tesettür giyim modelleri, dini kurallara tam manasıyla uyan kıyafetler sunmaktadır. Arzu edilecek olursa, eldiven ve peçe modelleri satın alınarak tam bir örtünme sağlamak da mümkündür. İhvan web sitesi, gerek Sufle giyim gerekse de diğer markaların en kaliteli tesettür giyim modellerini en avantajlı fiyatlarla satışa sunmaktadır.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.