sırlı dualar kitabında indirim

By | 21 Haziran 2019

sırlı dualar kitabında indirim

Dua etmek herkesin ihtiyacıdır. Dua etmenin sayısız faydası vardır. Fiziksel ve ruhsal manada dua etmek pek çok maddi ve manevi ihtiyaca şifa olmaktadır. Doğru ve saygı ile edilen her dua allah katında kabul görmektedir. Dua bir manada yaratıcı ile aradaki perdeyi kaldırmaktır. Doğru kullanılan kelimeler, sıkıntılara göre oluşturulan dua tertipleri sayesinde pek çok sıkıntı rahatlıkla alt edilebilir ve manevi dünyanızdaki kuşkuları ortadan kaldırabilirsiniz.

Dua etmeyi seven herkes bilir ki bazı dualar diğerlerinden daha manalıdır. Duaların anlamları önemlidir ama pek çok duanın ediliş şekli, ediliş sıklığı ve dualardaki sıralar duaların daha kolay kabul görmesini sağlarlar. Bilinçsizce okunan ve anlamı bilinmeyen dualar dileğinizi yüce merciye aksettirmek için bazen yeterli olmayabilir.

 

Sırlı dualar kitabı tam da bunun için hazırlanmaktadır. Yüce alimlerin, büyük din adamlarının, duaların sırrına ulaşmış kişilerin arapça veya Türkçe olarak hazırladıkları duaları bir arada bulabileceğiniz bir kaynaktır sırlı dualar kitabı. Pek çok kitaba oranla daha anlaşılır ve kolay okunuşludur. Hangi duanın hangi derde şifa olduğunu anlatır. böylece okuduğunuz her duanın anlamını idrak eder ve gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz.

Sırlı dualar kitabı ihvan.com.tr ayrıcalığı ile siz değerli dua severlerin hizmetine sunuluyor. En kaliteli baskı ile üretilmiş, içerisinde onlarca değerli duaların bulunduğu sırlı dualar kitabında yüksek oranda indirimler sizleri bekliyor!

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.