Seccade Namaz Kıldıran

By | 11 Şubat 2015

Üzerinde namaz kılmak için kullanılan  kumaş, hasır veya deri gibi malzemelerden yapılmış her türlü pislikten arınmış temiz eşyaya seccade denilmektedir.

seccade-namaz-kıldıranİlk olarak temiz bir bez parçası olarak kullanılmaya başlanan seccade zamanla bir çok çeşit model ve desenli olarak yeni yeni modellerle üretilmeye başlamıştır. Teknolojinin ilerlemesi ile elektronik gelişmeler seccadelerde de yeni ve modern çeşitliliğin olmasına sebep olmuştur. Elektronik olan Seccade namaz kıldıran seccade olarak bilinmektedir.

Seccade namaz kıldıran hem elektronik bir islami üründür hem de adeta müslümanlar için namaz rehberidir.

Seccade namaz kıldıran ile namaz ilmihallerinde bulunan bir çok konunun özetini bulabilirsiniz. Seccade namaz kıldıran model seccade ile namaz kılmayı en kolay şeklinde öğrenebilirsiniz. Namaz kılmayı biliyorsanızda Seccade namaz kıldıran ile eksiklerinizi hızlı bir şekilde giderebilir tam anlamı ile doğru bir şekilde namaz kılabilirsiniz. Seccade namaz kıldıran namaz dualarını, kısa sureleri, duaları, tekbirleri, tesbihleri, tesbihatları bünyesinde barındırdığı için bunları kolay ezberlemenizede vesile olacaktır.seccade-namaz-kıldıran-

Seccade namaz kıldıran modelinin kullanımı yanında bulunan kullanım kılavuzu ile hemen öğrenilebilir. Seccade namaz kıldıran modeli tasarruflu bir üründür hem 2 adet kalem pille hem de şarzla çalıştırılabilmektedir. Kullanıcı duruma göre istediği şekilde Seccade namaz kıldıranı çalıştırabilir.

Seccade namaz kıldıranın ses ayarı ve hız ayarı bulunmaktadır. ağır işitenler istedikleri ses yüksekliğine sesinin açıp kapatabilirler. çabuk öğrenenlerde hız ayarından daha çabuk geç öğrenenlerde daha yavaş çalıştırarak istedikleri hızda bilgileri öğrenebilirler.

Seccade namaz kıldıran modelini ve diğer modellerini uygun fiyata www.ihvan.com.tr sitesinden sipariş verebilirsiniz.