Pusulalı Ve Gül Kokulu Seccade

By | 25 Eylül 2014

pusulalıvegülkokuluseccade   İslamın şartları arasında yer alan namaz ibadeti şüphesiz en önemli ibadetler arasındadır.  Namaz müslümanın kulluk görevidir. Namaz kılan insan kendisini mutlu ve huzurlu hisseder. Ayrıca namaz kılmak kişiyi haram kılınan şeylerden de uzak tutar. Namazın dinimizce önemi büyüktür. Namaza dair birçok hadis ve ayet yer almaktadır.

Namaz ibadetinin gerçekleşmesi için belli hususları sağlamak gerekir. Namaza başlamadan önce abdest almalı, namaz kılınacak yerin temiz olması, kıble yönünün doğru olması gibi esaslar vardır. Namaz kılmak için gerekli olan gereçlerden birisi de seccadedir. Birçok seccade çeşidi satılmaktadır. Seccadeler arasında en revaçta olan pusulalı ve gül kokulu seccadedir.

Şu sıralar sıklıkla pusulalı ve gül kokulu seccade sorulmaktadır.  gül kokulu seccade yaydığı gül özlü kokusuyla namazın daha huşu içinde kılınmasına sağladığından, namaz kılan da bu güzel kokuyla hoşnut olmaktadır. pusulalı seccade namaz kılan kişinin nerede olursa olsun kimseye kıblenin nerede olduğunu sormadan namaz kılmaya kolaylıkla olanak sağlar. pusulalı ve gül kokulu seccade şu sıralar sıklıkla satın alınmaktadır. Bu seccadelere ve farklı özellikli birçok seccadeye http://www.ihvan.com.tr/seccade adresinden ulaşarak, sipariş verebilirsiniz.