Pusulalı Sesli Seccade

By | 9 Ocak 2015

pusulalı-sesli-seccadeNamaz kılmak her müslümanın kulluk görevlerinden biridir. Namaz en önemli ibadetlerden biridir. Namaz ayrıca islamın 5 şartından biridir. Namaz kılmayı belirli bir yaşa gelen ve aklı başında olan her müslüman öğrenmek zorundadır. Namaz kılmanın bazı kuralları vardır ve namaz tadili erkana uygun olarak kılınmak zorundadır.

Namaz kılmayı evde büyüklerden öğrenebilirsiniz, namaz ilmihallerinden öğrenebilirsiniz, hocalardan öğrenebilirsiniz ve artık en son teknolojiyle üretilmiş pusulalı sesli seccade ile de öğrenebilirsiniz.

Pusulalı sesli seccade kullanımı çok basit ama içerik ve maneviyat yönünden çok önemli bir seccade çeşididir.

Pusulalı sesli seccadeyi satın aldıktan sonra yapmanız gereken tek şey düz bir yere sermeniz ve kılmak istediğiniz vaktin tuşuna basmanızdır. Bundan sonra pusulalı sesli seccadeyi içinizden takip etmeniz öğrenmeniz için yeterlidir.pusulalı-sesli-seccade-

Pusulalı sesli seccade bayan erkek herkes tarafından kullanılabilir. Ayrıca eve alınan bir adet pusulalı sesli seccadeden bütün ev halkı faydalanabilir.

Pusulalı sesli seccade uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz, siz namaz kılmayı öğrendikten sonra çocuklarınıza da saklayabileceğiniz bir seccadedir.

Pusulalı sesli seccadenin bir çok renk ve deseni mevcuttur. Beğendiğiniz ve renk ve desende ki pusulalı sesli seccadeleri hem kendinize alabilir hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Pusulalı sesli seccade model ve çeşitleri www.ihvan.com.tr ayrıcalığı ve kapıda ödeme, taksitli ödeme seçenekleri ile güvenli bir internet alış verişi ile hizmetinize sunulmuştur.