Özel İsim Baskılı Kuran

By | 19 Ocak 2015

özel-isim-baskılı-kuranHer türlü cemiyetinizde kalıcı ve özel bir hatıra olarak sevdiklerinize dağıtabileceğiniz en özel hediyeliklerden biriside Özel İsim Baskılı Kuran‘dır. Hem manevi bakımdan eşsiz bir hediye hem de maddeten anlamlı bir hediye olarak Özel İsim Baskılı Kuran cemiyetlerinizin vaz geçilmezleri arasında yer alıcaktır.

Özel İsim Baskılı Kuran, Kuran-ı Kerim’in kapağına özel bir isim yada not yazılması ile kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Özel İsim Baskılı Kuran’da kapağa yaldızlı baskı ile istenilenler yazılır. Yaldızlı baskı özellikle kapak tasarımının çok şık durmasını sağlar.

Özel İsim Baskılı Kuran‘ı istediğiniz ebatta hazırlatabilirsiniz. Mini Kuran’dan başlayarak, cep boy Kuran, çanta boy Kuran, normal boy Kuran ve Rahle boy Kuran’a kadar her ebatta Özel İsim Baskılı Kuran hazırlanmaktadır.

Özel İsim Baskılı Kuran kapak rengide kişinin tercihine göre istediği renkte basım yapılmaktadır.

Özel İsim Baskılı Kuran kolay okunan bilgisayar hattı ile tecvidler belirginleştirilerek basılmıştır. Harekeler ait oldukları harflerin hemen altında ya da üstünde sıralanmış, özellikle okumaya yeni başlayanlar hareke karışıklıklarına meydan vermeyecek şekilde düzenlenmiştir. Özel İsim Baskılı Kuran’da ayrıca ‘Allah’ ve ‘Rab’ lafızları bayrak kırmızısı ile renklendirilmiştir.

Özel İsim Baskılı Kuran siparişiniz uygun fiyat ile kapıda taksitli ve nakit ödeme seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından yapabilirsiz.