Namaz Ogretici Seccade

By | 16 Ocak 2015

namaz-ogretici-seccadeİnsan ibadetle meşgulken aldığı zevki başka hiç bir meşguluyetten alamaz. İbadet insanın varoluş sebeplerinden biridir. İbadetlerini yapmayan sadece dünya hayatıyla işlerle zamanını geçiren insanoğlu her zaman huzursuzdur. Dünya işleri onu mutlu eder sanır ama aslında bunlar küçük ve geçici mutluluklar olduğu için kendilerini tatmin etmezler.

Müslümanların başlıca ibadetleri islamın beş şartı olan ibadetlerdir yani namaz kılmak, oruç tutmak, zekat vermek, hacca gitmek ve kelime-i şehadet getirmektir. Bunun dışında kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim’i gerek Arapça okumak gerekse Tefsirini okumakta önemli ibadetlerden biridir.

İbadetlerin arasında namaz kılmanın yeri ve önemi büyüktür. Çünkü namaz insanı  vakit Rabb’iyle buluşturur. İnsan küçük yaşlardan itibaren namaz kılmayı öğrenmeli. Hangi yaşta olursa olsun namaz kılmayı bilmiyorsa öğrenmek için gayret göstermelidir.namaz-ogretici-seccade-

Namaz ogretici seccade namaz kılmak isteyen müslümanın en büyük yardımcısıdır. Çünkü müslümanın yaşı ne olursa olsun Namaz ogretici seccade sayesinde kolaylıkla bu vazifeyi yerine getirmeyi öğrenebilir. Namaz ogretici seccade içinde kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Bu kılavuz açıklayıcı ve kolay anlaşılır şekilde hazırlanmıştır. Namaz ogretici seccade alanlar sadece bu kılavuzu dikkatlice okuyup Namaz ogretici seccadeyi kullanmaya hemen başlayabilirler.

Namaz ogretici seccade bir çok çeşit ve versiyınde üretilmiştir. Namaz ogretici seccade çeşitlerini www.ihvan.com.tr sitesinde bulabilir, yerinizden kalkmadan bir tıkla ayağınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.