Namaz öğretici seccade modellerinde uygun fiyatlar

By | 21 Haziran 2019

Namaz öğretici seccade modellerinde uygun fiyatlar

Namaz öğretici seccade modelleri, bilindiği üzere akıllı seccadeler kategorisinde yer alan ürünlerdir. Bu ismi almalarının nedeni, standart bir seccadede bulunmayan ek özelliklere sahip olmalarıdır. Bu özellikleri sayesinde, akıllı seccade modelleri birer namaz eğitim cihazı olarak kullanılabilmektedir. Nitekim namaz öğretici seccade modelleri için bu durum özellikle doğrudur. Namaz öğreten seccadeler, aynı nedenle Kuran okuyan seccade, sesli seccade ve konuşan seccade adlarıyla da bilinmektedir. Set halinde satılan ürünlerdir ve içlerinden bir aparat ile bir adet de halı tipi seccade çıkar. Bu iki ürün birbirinden bağımsızdır. Yani asıl işi görecek olan aparatı, istediğiniz herhangi bir seccade ile kullanmanız mümkündür.

 

Namaz öğreten seccade fiyatları

Namaz öğretici seccade modelleri, sesli olarak ezan ve namaz duaları okuyan seccadelerdir. Bu işi gören, yukarıda bahsettiğimiz küçük aparattır. Üzerinde bir hoparlör ve vakit namazlarının isimlerinin yazılı olduğu düğmeler mevcuttur. Kılacağınız namazın düğmesine basmanız yeterli olacaktır. Namaz öğretici seccade sizi yönlendirecek ve gerekli tüm duaları usulüne uygun şekilde öğrenmenizi sağlayacaktır. Gençler ve çocuklar namaz kılmayı bu sayede kendi başlarına öğrenebilir. Yetişkinler ise kıraatlerini düzeltme fırsatı elde eder. İhvan web sitesi, namaz öğretici seccade modelleri için uygun fiyatlar, kredi kartına taksit ve kapıda ödeme fırsatları sunmaktadır. Siparişiniz, ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim edilecektir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.