Namaz Öğretici Seccade Kapıda Ödeme

By | 1 Ağustos 2019

Namaz Öğretici Seccade Kapıda Ödeme

Namaz Öğretici Seccade Kapıda Ödeme

Namaz öğrenmenin en kolay yolu, namaz öğreten seccade modellerini kullanmaktır. Akıllı seccade modelleri kategorisine giren bu seccadeler, yüksek teknolojinin kullanıldığı ürünlerdir. Birer eğitim aracı olarak eşsizdirler. Özellikleri, namaz kılma sevgisini ve alışkanlığını kazandırmalarıdır. Üstelik, hangi duaların okunacağı ve daha da önemlisi nasıl okunacakları namaz öğreten seccadelerden en doğru şekilde öğrenilebilir. Bunlar, set halinde satılan ürünlerdir ve içlerinden geleneksel halı tipinde bir seccade ile ufak bir aparat çıkar. Teknolojik yönü zaten bu aparattır. Aparatın üzerinde vakit namazlarının isimlerinin yazdığı düğmeler ve bir adet hoparlör mevcuttur. (Bazı modellerde kulaklık girişi de vardır.) Kullanımı ise gayet kolaydır.

Namaz öğreten akıllı seccade satın al

Namaz kılınacak alana seccade serildikten sonra, kenara bu aparat koyulur. Kılınacak namaza dair düğmeye basılır. Hoparlörden ezan ve gerekli dualar, uygun makamlarında sesli olarak okunmaya başlanır. Bu sayede hem hangi duaların okunacağı ve hem de nasıl okunacakları öğrenilmiş olur. Gençlere ve çocuklara namaz kılma alışkanlığını kazandıran namaz öğretici seccadeler, yetişkinlerin de kıraatlerini düzeltmelerini sağlamaktadır. Namaz öğretici seccade kapıda ödeme seçeneğiyle İhvan web sitesinden satın alınabilir. Ücretsiz kargo ve kredi kartına taksit fırsatlarımızdan yararlanmanız da elbette mümkündür. İslami teknolojik ürünler konusunda sektör lideri olan İhvan, tüm akıllı seccade modellerini avantajlı koşullar ve uygun fiyatlarla satışa sunmuş bulunmaktadır.

 

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 69 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.