Namaz Öğreten Seccade Toptan

By | 20 Ocak 2015

namaz-ögreten-seccade-toptan-Namaz öğreten seccade özellikle Kuran kursu, dini içerikli ana okulları gibi kurumlarda eğitim gören öğrencilere namaz kılmayı daha çabuk öğretebilecek bir seccade modelidir. Bu tarz kurumlarda okuyan öğrencilere hem eğlendirerek hemde uygulamalı olarak Namaz öğreten seccade sayesinde namaz kılmayı daha kolay öğretebilirsiniz. Böyle kurumlarda Namaz öğreten seccade toptan şekilde alınabilir. Ayrıca Namaz öğreten seccade toptan alışlarda da kurumunuza daha uygun maliyetli gelecektir.

Namaz öğreten seccade toptan alış yapmak için öğrencilerinize seccadeyi tanıtabileceğiniz genel özellikleri şöyledir;namaz-ögreten-seccade-toptan

1-Cihazı kullanmadığınız zamanlarda açma/kapama kolunu kapalı konuma getiriniz.

2-Ürünü ısıdan, nemden ve her türlü darbeden koruyunuz

3-Cihaza sıvı dökülmemesine dikkat ediniz. Çamaşır makinesine atmayınız.

4-Cihazı herhangi bir nedenle açmaya çalışmayınız. Aksi halde cihaz bir daha çalışmayacaktır.

5-Cihazın Üzerindeki Tuşlarda Belirtilen Namaz Vakitlerini Seçip Tuşa basmanız yeterlidir.

Namaz öğreten seccade toptan alış için www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasını ziyaret edebilirsiniz. İhvan.com.tr alış veriş sitesi namaz öğreten seccade çeşitlerinin en çok bulunduğu online sitelerden önde gelenlerden biridir. Namaz öğreten seccade hakkında ihva.com.tr sitesinde bulunan canlı destek hattından bilgi alabilirsiniz. Ayrıca ihvan.com.tr sitesi namaz öğreten seccade fiyatları en uygun sitelerden biridir. Namaz öğreten seccade toptan alışlarınızda da ihvan.com.tr sitesi size özel fiyatlarla siparişinizi en uygun fiyata vermenize yardımcı olacaktır.