Namaz Kılmayı Öğreten Akıllı Seccade

By | 25 Aralık 2014

namaz-kılmayı-öğreten-akıllı-seccadeNamaz kılmayı öğreten akıllı seccade size direk namaz kılmayı öğretebilecek başka birine ihtiyaç duymanızı gerektirmeyecek seccade çeşididir. Namaz kılmayı öğreten akıllı seccadenin en önemli amacı dinimizin direği olan namazı müslümanlara en kolay şekilde ve en doğru biçimde kıldırmayı öğretmektir. Namaz kılmayı öğreten akıllı seccade belli bir yaş grubuna değil namazın farz olduğu tüm müslümanlara uygun olarak tasarlanmıştır. üçükten büyüğe herkes Namaz kılmayı öğreten akıllı seccadeyi basit bir şekilde kullanmayı öğrenebilirler.

Namaz Kılmayı Öğreten Akıllı Seccade Nasıl Kullanılır;

-Açma / Kapama kolundan cihazı açınız.

-Açık konuma getirdiğinizde cihazın ışığı yanacaktır. 4-5 saniye sonra ses sistemi devreye girecektir.

-Ara vermek istediğinizde açma-kapama kolunu kapalı konuma getirdikten sonra tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kullanımı bu denli basit olan Namaz kılmayı öğreten akıllı seccadeyi nerden bulabilirim nasıl temin edebilirim diye soruyorsanız namaz-kılmayı-öğreten-akıllı-seccade-size Namaz kılmayı öğreten akıllı seccadeyi en kolay şekilde temin edeceğiniz ihvan.com.tr online alış veriş mağazasını tavsiye ederiz. Güvenli ve keyifli alış verişin adresi ihvan.com.tr ‘den Namaz kılmayı öğreten akıllı seccadelerin her çeşidine ulaşabilir hem uygun fiyatla hemde kapıda ödeme ve taksitli alış veriş seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.