Mirac Ezan Okuyan Saat

By | 5 Kasım 2014

Ezan okuyan saatlere müslümanların çok ilgi göstermesi sonucu ezan okuyan saat üretici firmalarıda çoğalmıştır. Bu üretici firmalardan biriside Mirac’tır. Mirac ezan okuyan saat modeli beğenilerek kullanılan ezan okuyan saat modellerindendir. Seçkin bir markanın modeli olan mirac ezan okuyan saat modeli hem kaliteli hem çok fonksiyonlu hem de estetik olduğu için beğenilmekte ve tercih edilmektedir.

mirac-ezan-okuyan-saat-

Mirac ezan okuyan saat modeli üretildiğinde bu yeni saat modelini tanıtmak için güzel bir reklam kampanyası ile piyasaya ve kullanıcılara saat tanıtımı yapılmıştır. Mirac ezan okuyan saat modeli tanıtım kampanyasında hem görsel basın hem de yazılı basın kullanılmıştır. Görsel basında mirac ezan okuyan saati tanıtıcı reklam videoları çekilerek gerek tv kanallarında gerek sosyal medyada bu video paylaşılmıştır. Yazılı basında da gazete, dergi ve internet sitelerinde mirac ezan okuyan saati tanıtıcı makaleler yazılmış ve paylaşılmıştır.

Yazılı ve görsel yayın organlarında yayınlanan reklam içeriğinde mirac ezan okuyan saatin özellikleri anlatılarak ürün kullanıcılara en doğru şekilde tanıtılmıştır.

mirac-ezan-okuyan-saat

Bu tanıtımlarda özellikle mirac ezan okuyan saat ile ezan sesinin artık evin içinde duyulabileceğinden, mirac ezan okuyan saatte kıble göstergesinin olduğundan ve mirac ezan okuyan saatin ezanla birlikte ezan duasınıda okuduğu fonksiyonları üzerinde durulmuştur.

Mirac ezan okuyan saat modeline gerek yurt içinden gerekse yurt dışından sahip olmak isteyenler reklamlarında belirtilen anlaşmalı satış bayilerinden ulaşabilirler.