Mevlüt İçin Yasin

By | 30 Mart 2015

mevlüt-için-yasinDünya üzerinde hediyeleşme sünnetinin en çok yaygın olduğu müslüman ülke hiç şiüphesiz güzel ülkemiz Türkiye’dir. Toplum olarak bu sünneti yerine getirmede adeta birbirimizle yarışıyoruz. Müslüman olarak başımıza ne gelirse gelsin hemen din kardeşimizle bu durumu paylaşır birbirimize ufak tefekte olsa hediyeler alırız.

Mesela her cemiyetimizde Mevlüt için Yasin kitaplarından dağıtırız. Cemiyetimizin içeriği ne olursa olsun Mevlüt için Yasin kitabı dağıtmak en büyük geleneklerimizden biri haline gelmiştir.

mevlüt-için-yasin-İster vefat eden yakınımızın ardından mevlüt okutalım, ister yeni doğan yavrumuz için mevlüt okutalım, ister oğullarımız sünnet olduğu için mevlüt okutalım, ister ev, araba gibi bir dileğimiz gerçekleştiği için mevlüt okutalım, ister Kutlu doğum sebebi ile Peygamber Efendimiz (sav) i anmak için mevlüt okutalım yani her ne sebeple mevlüt okutursak okutalım gelen misafirlere sayıları ne olursa olsun, ne kadar kalabalık olunursa olsun, küçük büyk demeden Mevlüt için Yasin kitabı dağıtılmaktadır.

Mevlüt için Yasin isminden de anlaşılacağı gibi mevlüt ve bu tarz cemiyetler için basılmış Yasin kitaplarıdır. Mevlüt için Yasin kitaplarının içeriği oldukça geniştir. Ayrıca kim ne niyetle veya kim için okutuyorsa okutsun isterse Mevlüt için Yasin kitabının üzerine ufak bir etiketle niyetini belli edebilir.

Mevlüt için Yasin kitabı çeşitlerini toptan fiyat indirimi ile bol çeşit farkı ile ve hızlı kargo ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden bulabilirsiniz.