Mevlüt İçin Hediyelik Yasin

By | 1 Nisan 2015

mevlüt-için-hediyelik-yasinMevlüt toplantıları çeşitli vesileler ile yapılmaktadır. Mevlüt okunması ile Peygamber (sav) Efendimize olan saygı, sevgi ve bağlılığımızı, O’na olan özelemimizi bir kez daha dile getirdiği için çok önemlidir. Mevlüt salat ve selamların en genişi en kapsamlısı ve en ecirlisidir.

Mevlüt çeşitli toplantılarda devamlı olarak yüzyıllar boyudur okunmaktadır. Çeşitli vesilelerle mevlüt okunması ve okutulması hem geleneklerimizde hem de kültürümüzde yer etmiştir.

Mevlüt okutulma vesilelerinin başında, doğumlar, ölümler, anma törenleri, kutlu doğum haftası, kandiller, dini özel gün ve geceler, sünnetler, düğünler gibi zamanlar gelmektedir.

mevlüt-için-hediyelik-yasin-Mevlüt okutulmasının da bazı adapları vardır. Bunlardan en önemlisi mevlüt cemiyetine misafir olarak davet edilen katılımcılara Yasin dağıtılmasıdır. Bu tarz mevlüt cemiyetleri için özel tasarlanöış Mevlüt İçin Hediyelik Yasin kitapları bulunmaktadır.

Mevlüt ve cemiyet sahipleri Mevlüt İçin Hediyelik Yasin çeşitlerinden istediklerini, kendi maddi imkanlarının elverdiğini, beğenilerine hoş geleni seçip dağıtmaktadırlar. Aynı zamanda ne amaçla dağıtılıyorsa Mevlüt İçin Hediyelik Yasin üzerine eğer cemiyet sahibi isterse küçük etiketler yapıştırılabilmektedir.

Mevlüt İçin Hediyelik Yasin içinde Yasin suresi ve duası dışında en çok okuna sure, dua, tesbihat ve şifa Ayetleri bulunmaktadır.

Mevlüt İçin Hediyelik Yasin kitaplarını www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden toptan fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.