Mest Fiyatları

By | 5 Mart 2015

Peygamber Efendimizin (sav) de kullandığı, kış aylarında ve soğuk iklimlerde abdest almada kolaylık sağlayan mest bir çok hem kadın hem de erkek müslüman tarafından tercih edilerek kullanılmaktadır.

mest-fiyatları Mestler çok uzun bir süre kotun ve keçi derisinden yapılan klasik modelleri ile müslümanlar tarafından kullanılmışlardır. Günümüzde ise müslümanların ayak rahatlıklarını daha çok sağlayan konforlu mest çeşitleride alternatif olarak klasik mestlerle birlikte satılmaktadır. Yeni tasarım bu mest çeşitlerinin isimleri çorap mest ve termal mest modelleridir. Çorap mest ve Termal mest fiyatları klasik mest modellerine göre biraz daha yüksektir.

Daha önce mest almayanlar için ve yeni model mest fiyatlarını merak edenler için www.ihvan.com.tr online alışveriş mağazasında bulunan mest çeşitlerinin ve mest fiyatlarının linklerini sizin için şöyle sıraladık;

Termal Mest

Eshel Çorap Mest

mest-fiyatları-

Dana Derisi Astarlı Mest

Koyun Derisi Astarlı Mest

Koyun Derisi Astarsız Mest

Amber Mest (Koyun Derisi)

Termo Mest (Koyun Derisi)

Esved Mest (Keçi Derisi)

Boğaziçi Mest (Koyun Derisi)

Denizci Mest (Koyun Derisi)

Messa Mest (Koyun Derisi)

Fersah Mest

Mest çeşitlerinin ayrıntılı açıklamalarını ve kullanım koşullarını www.ihvan.com.tr online alışveriş mağazasını ziyaret ederek inceleyebilir uygun mest fiyatları ile ve kolay ödeme koşulları ile beğendiğiniz mest modelini hemen sipariş verebilirsiniz.