Kuranı Kerim Oku Dinle Takip Et

By | 15 Nisan 2015

Mukabele dünya da sadece Kuran-ı Kerim için yapılan bir okuyuş biçimidir. Mukabele sırasında Kuran-ı iyi bilen seri ama tane tane okuyan biri Kuran-ı Kerim’i okur, cemaatte sessizce kendi Kuran’larından Kuran okuyanı takip ederler. Kısacası mukabele Kuranı Kerim oku dinle takip etmeden oluşan bir kavramdır.

kuranı-kerim-oku-dinle-takip-etKuran’la amel etmenin, ibadet etmenin bir çok yolu vardır. Bunlardan en önemlileri Kuranı Kerim oku dinle takip ettir.

Kuran okumak en büyük amellerdendir. Kuran-ı Kerim’i Arapça okumak okuyabilmek ne büyük huzur ve mutluluktur. Kuran okumak sünnettir. Kuran’ın sünnet olduğunu bilerek okumak daha büyük sevap kazanmaya vesiledir.

Kuranı Kerim oku dinle takip etmekten Kuran dinlemekte ayrı bir Kuran ibadetlerinden biridir. Kuran dinlemek farzdır. Okumaktaan daha fazla ecri ve sevabı vardır. Kuran dinlerken sessiz olunmalı, başka bir işle meşgul olunmamalıdır.

kuranı-kerim-oku-dinle-takip-et-Kuranı Kerim oku dinle takip etmek Kuran kitapları ile olabileceği gibi İnteraktif Kuran hatim setleri ile de gerçekleşmektedir.

Online alış veriş sitelerinden www.ihvan.com.tr internet mağazasından Kuranı Kerim oku dinle takip etmek istediğiniz her türlü Kuran-ı Kerim kitaplarını uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Ayrıca ihvan.com.tr sitesinden Kuranı Kerim oku dinle takip etmek için interaktif hatim setlerini ve eğitim setlerini de temin edebilirsiniz.