Kuran Okuyan Kalem Setleri

By | 21 Haziran 2019

Kuran Okuyan Kalem Setleri

Kuran-ı Kerim’i okumayı öğrenme, geliştirme ve dinlemek için tasarlanmış olan Kuran Okuyan Kalem Setleri müslümanlar için mükemmel bir üründür. Özellikle Kuran-ı Kerim’i Arapça’sından okumayı öğrenmek isteyen için  Kuran Okuyan Kalem Seti en iyi öğretici olarak tabir edilebilir.

Kuran okumayı öğrenmeyi arzu ediyorsanız ve herhangi bir kursa yada hoca gibi öğreticiye gidecek vaktiniz zamanınız işyerinizden, yoğun çalışma temponuzdan yada vardiyalı çalışmanız yüzünden yoksa hemen bir Kuran Okuyan Kalem Seti sahip edinerek kendi kendinize başka birine ihtiyaç duymadan Kuran-ı Kerim’i öğrenmeyi başarabilirsiniz.

Kuran Okuyan Kalem Setleri içinde ki Kalem şeklinde ki okutucu sayesinde hem de sesli dinleyerek çok daha çabuk ve kolay Kuran okumayı öğrenecek zaman içinde de daha seri bir şekilde okumaya başlayacaksınız. Amacınıza ulaşmanız için Kuran Okuyan Kalem Setinde ki Elif-Ba cüzünden başlamanız ve kartelaların yönlendirmelerine dikkatle riayet etmeniz yeterlidir.

Kuran Okuyan Kalem Setleri içinde ki Kuran özel basım bir Kuran-ı Kerim’dir ve yine set içinde ki kalem Kuran olarakta adlandırılan kalem sadece bu özel basım Kuran’ı okuyabilmektedir.

Hafızası çok geniş olan kalem Kuran ile Kuran-ı Kerim’i ister cüz cüz ister Ayet Ayet, ister sayfa sayfa isterseniz de sure sure okuyabilirsiniz.

Kuran Okuyan Kalem Setleri içinde ki Kalemin hafızasında birden çok hafızın Kuran hatmi kayıtlıdır. İstediğiniz hafızdan Kuran-ı Kerim dinleyebilirsiniz. Ayrıca Kuran-ı Kerim’i anlayabilmeniz iin Kuran meali de kalem Kuran hafızasında bulunmaktadır.

Kuran Okuyan Kalem Seti her müslümanın evinde bulunsun diye ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde müslümanların hizmetine sunulmuştur. En uygun fiyat ile satılan Kuran Okuyan Kalem Setlerini ister kapıda ödeme ister kredi kartı ile ödeme ile ayrıca hızlı kargo tercihi seçeneği ile güvenle sipariş verebilirsiniz.