Kuran Okuma Kalemi Fiyatları

By | 21 Haziran 2019

Kuran Okuma Kalemi Fiyatları

Kuran Okuma Kalemi Fiyatları

Kuran-ı Kerim Arap alfabesinden okunması sebebiyle öğrenilmesi meşakkatli, ülkemizde eğitim çapı başladıktan sonra ailelerin inisiyatifi ile öğrenilen, bu yaşlarda öğrenildiği takdirde akılda yıllarca kalan, kuranı eğitimi geç yaşlara kalmış kişilerin ise ileride öğrenmek için ek desteğe ihtiyaç duydukları bir konudur. Nedir bu ek destek diye sorarsak, kuran-ı kerim okuyabilmek için en kolay destek kuran okuma kalemleridir.

Kuran okuma kalemi nedir diye soracak olursak, normal bir kalem olarak düşünebiliriz. Ucunda, kuran-ı kerimde hangi surede olduğunuzu görecek bir mekanizma bulunmaktadır. Kalemi bu sureye getirdiğiniz zaman, kalem kuranı okumaya başlar. Ve sizde onun okuması ile rahatlıkla takip edebilir, takip ederken yanlışlarınızı gözlemleyebilir, telaffuz hatalarınızı düzeltebilir ve buna göre bir yol izleyebilirsiniz. Kuran okuyan kalem üzerinde mini bir hoparlör mevcuttur. Aynı zamanda kulaklık girişi de mevcuttur. Bu sayede ister sesli, ister kulaklıkla kuran-ı kerimi dinleyebilir ve sizde okuyarak takip edebilirsiniz.

Teknolojinin geldiği bu noktadan yararlanmamak mümkün değil. Kuran okuyan kalem fiyatları pek çok kişiye pahalı bir cihazmış gibi gelse de aslında oldukça uygun fiyatlı bir cihazdır.  Kuran ile beraber set olarak satılan bu cihaza 100-200 TLaralığında bir fiyata sahip olabilirsiniz. Şarj aleti, kulaklığı, elifba kitabı, alfabe öğretici kartları ve deri veya kadife muhafazası ile kuran okuyan kalem ile gönül rahatlığı ile kuran-ı kerim okuyabileceksiniz.

Tüm Kuran-ı Kerim Okuyan Kalem Çeşitleri için Tıklayın

 Telefon ile satın almak için 0224 223 76 69 pbx
Whatsapp ile satın almak için 0545 223 76 69