Kuran Fiyatları

By | 30 Aralık 2014

kuran-fiyatları-Kuran yazılıp yayılmasına vesile olan bir çok yayın evi vardır. Kar amacaından çok islama hizmet etmeyi amaç edinen bu yayın evlerinden basılan Kuran fiyatlarıda oldukça makul ölçülerdedir. Kuran fiyatları bu denli uyhun olunca müslümanlarında her kesiminin Kuran alıp okuması kolaylaşmış olmaktadır.

kuran-fiyatlarıKuran fiyatları basılan Kuran’ın boyutlarına göre değişim göstermektedir. Küçük ebatlı Kuranlar’dan büyük ebatlı Kuran’lara doğru fiyat artmaktadır. Kuran ebatları şu şekildedir; cep boy Kuran, çanta boy Kuran, orta boy Kuran, hafız boy Kuran, rahle boy Kuran ve cami boy Kuran.

Kuran fiyatları ebatları dışında basıldığı kağıt kalitesine görede değişiklik göster. Birinci sınıf kağıda basım yapılmış Kuran fiyatları en yüksek fiyatlı Kuran’lardır.

Kuran fiyatları hat sanatında kullanılan süslemelere yaldızlara, varaklara göre de değişim göstermektedir. Bilgisayar hatlı Kuran’ı Kerim’ler ile özel el yazımı Kuran fiyatları arasında çok büyük farklar bulunmaktadır.

Kuran fiyatları farklılık gösterse de yazının başında da bahsettiğimiz gibi  her bütçeye uygun basılmış Kuran bulunmaktadır. Herkes istediği Kuran basımını alıp okuyabilir.

Her çeşit Kuran basımının bulunduğu uygun Kuran fiyatlarıyla ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden, istediğiniz model ve basımda Kuran bulabilir bütçenize uyan fiyatları ile kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.