Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelleri

By | 21 Haziran 2019

Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelleri

Namaz öğreten seccade modelleri, akıllı seccadeler olarak bilinen özel bir ürün grubuna dâhildir. Bu ismi almalarının nedeni, gerçekten de birer namaz eğitim cihazı olarak kullanılabiliyor olmalarıdır. Namaz öğreten seccadeler, set şeklinde satılan ürünlerdir. İçlerinden klasik tip bir halı seccade ile aşağı yukarı kibrit kutusu büyüklüğünde bir de aparat çıkar. Bu iki ürün birbirinden bağımsızdır. Yani bu aparatı istediğiniz herhangi bir seccade ile birlikte kullanmanız mümkündür. Aparatın üzerinde bir adet hoparlör ve vakit namazlarının isimlerinin yazdığı düğmeler bulunur. Bazı modellerde, ayrıca bir kulaklık girişi de vardır. Bunlara kulaklıklı namaz öğreten seccade modelleri denmektedir.

 

Kulaklıklı namaz kıldıran seccade satın al

Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelleri, kullanması son derece kolay olan ürünlerdir. İlk olarak seccadeyi yere sermeniz ve aparatı erişebileceğiniz bir mesafeye, hatta cebinize koymanız tavsiye edilir. Daha sonra, kulaklığınızı aparata takmalı ve kulağınıza yerleştirmelisiniz. Kılacağınız namazın düğmesine basınca, ezan ve gerekli namaz duaları kulaklıktan sesli bir şekilde okunmaya başlanır. Böylelikle, kimseyi rahatsız etmeden sesi istediğiniz kadar açmanız da mümkün olur. Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelleri evlerde, açık havada ve misafirlikte kullanılabilir. Yurt dışında yaşayan müminler ve duyma güçlüğü çeken yaşlılar için son derece ideal ürünlerdir. İhvan web sitesi, düzenlediği özel kampanyalar ile bu kolaylıktan herkesin indirimli fiyatlarla faydalanmasını sağlamaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.