Kuka Tesbih Fiyatları En Uygun

By | 27 Eylül 2014

kukatesbihfiyatlarıenuygun    İslâm âleminde tesbih, Allāhın güzel İsimlerini ibâdet amacıyla ve belirli bir sayıda zikretmek için kullanılan ve hemen hemen her s müslümanın evinde, cebinde taşıdığı pratik bir araçtır. Aynı boyutları ve aynı şekli bulunan 33, 99, 500 ya da 1000 adet tanenin en  iki ucu biribirine düğümlü bir ipe dizilmesinden oluşur. Tesbihin taneleri genellikle küresel, yuvarlak, silindirik şekilli olur. Kristal gibi  yada farklı estetik biçimlerde oymalı, kuka tesbih fiyatları en uygun biçimlerde olanları da vardır. 

Tesbih parçalarının üretiminde ise ham madde olarak: akik, altın, cam, elmas, firûze, gümüş, plâstik, oltutaşı, yâkut, yeşim, yıldız, zümrüt, vs… gibi taşlardan yada deve kemiği, fil dişi, gergedan boynuzu, inci, kaplumbağa kabuğu, mercan, toynak, gibi hayvanların belli kısımlarından elde edilmiş olarak bulunduğu gibi gül ağacı, hindistan cevizi, kehribar,sandal ağacı,  sakız ağacı, zeytin ağacı, kuka tesbih fiyatları en uygun olarak doğal taşlardan yapılmış olanları da bulunmaktadır.

Bunlar içerisinde kuka tesbih fiyatları en uygun olan ise; Bir tropikal bitkinin meyvesinden yapılmaktadır. kuka tesbih  Osmanlı zamanında hekimler tarafından yanlarında taşınırmış, Sebebi ise; Bu teşbihin mikrop kırıcı özelliği bulunmasıdır. Ayrıca kuka tesbih kaygan yapısı olması sebebiyle de oldukça revaçtadır. Birçok tesbih çeşitlerine; https://www.ihvan.com.tr/toptan-tesbih adresinden ulaşarak sipariş verebilirsiniz.