Küçük Yasin Kitabı

By | 30 Ocak 2015

küçük-yasin-kitabıKüçük Yasin Kitabı alınmasının en önemli sebebi kolay taşınabilir olmasıdır. Küçük Yasin Kitabı adından da anlaşılacağı gibi küçük ebatta basılmıştır. Bu yüzden her yere sığar ve yanında taşımak isteyen Küçük Yasin Kitabını kolaylıkla taşıyabilir.

Küçük Yasin Kitabını mesela hastalar veya refaketçiler hastane odalarında, yolcular, otobüste uçakta trende, otomobilde yani hangi araç ile seyahat ediyorlarsa o araçta, öğrenciler, okulda, derhanedde, kampüste, kantinde boş kaldıkları her derste, Kabir ziyaretine gidenler kabirlerin başında açıkçası her buldukları fırsatı Yasin ve diğer duaları okumakla değerlendirmek isteyenler Küçük Yasin Kitabını yanlarından ayırmamalıdırlar. küçük-yasin-kitabı-

Küçük Yasin Kitabı kendi küçük olsada içeriği geniş Yasin kitaplarındandır. Diğer ebattaki Yasin cüzlerinde bulunan bütün dualar,sureler ve tesbihler Küçük Yasin Kitabının içinde de tam olarak vardır.

Küçük Yasin Kitabını gözleri iyi görmeyenler ve yaşlılar okurken zorlanabilirler. Çünkü Küçük Yasin Kitabının harfleri biraz küçük yazılmıştır.

Küçük Yasin Kitabıda diğer Yasinler gibi bilgisayar hatlı ofset baskı renkli tecvidli, karton kapaklı olarak basılmıştır.

Küçük Yasin Kitabını her türlü mevlüt ve cemiyetinizde sevdiklerine hediye olarakta dağıtabilirsiniz. Küçük Yasin Kitabı fiyat olarakta diğer Yasin kitaplarından daha uygun fiyatlıdır.

Her türlü yasin kitabını olduğu gibi Küçük Yasin Kitabını da www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde uygun fiyata ve kapıda ödeme, taksitli ödeme ayrıcalıkları ile satın alabilirsiniz.