Korunmuş Sır Duası Okunuşu

By | 3 Mart 2015

Korunmuş Sır Duası Cübbeli Ahmet Hoca efendi tarafından hazırlanan Ahmet Rifai hazretlerinin yazdığı kitaba denilmektedir.

Korunmuş Sır Duası Okunuşu ile her türlü dünyevi belalardan korunmak mümkündür.

korunmuş-sır-duası-okunuşu-Korunmuş Sır Duası Okunuşu toplumumuzda korunmuş sır olarak bilinse de bu kitabın diğer bilinen isimleri şöyledir; Seyf-i Kâtı Sırr-ı Masûn ve Dürr-ü Meknûn Hızb-i Şerîfi Muskası Saklı İnci.

Korunmuş Sır Duası Okunuşu kendi özel kutusunda özel kalititeli kuşe kağıda basılmış olarak yanında korunmuş sır muskası ile birlikte set halinde müslüman din kardeşlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Korunmuş Sır Duası Okunuşunun önsöz ve açıklama kısmın da kitabın hazırlanması ile ilgili hazırlayanın önemli açıklamaları ve notları okuyucu müslüman kardeşlerimizle paylaşılmıştır. Korunmuş Sır Duası Okunuşunun önsöz açıklamasının bir kısmı şöyledir;

korunmuş-sır-duası-okunuşu” Elinizdeki bu hızb-i şerîf ve kendisiyle alakalı diğer bilgiler hicrî sene 1309’un rebîulevvel ayında Seyyid Hammâd el-Feyyûmî (Rahimehullâh)’ ın tashihiyle, Mısır’daki merkezi Hân-ı Ebî Tâkiye olan Matbaa-i Âmire-i Şarkiyye’de basılmış olup büyük âlimlere âit azîm bir imdâda ve âlî bir isnâda sahip olan beş risâleyi ihtivâ etmiş bulunan değerli bir mecmûadaki iki risâleden alınmıştır. ”

Korunmuş Sır Duası Okunuşu kitabı ve muskası www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasında uygun fiyat seçenekleri ile temin edilebilmektedir.