Kırmızı Güllü Yasin Kitabında Erkek Çocuk Duası

By | 3 Mart 2015

kırmızı-güllü-yasin-kitabında-erkek-çocuk-duasıÇocuk sahibi olmak her yeni evlenen çiftin en büyük arzusudur. Evlat Allah-u Teala’nın insanlara lütfudur. Her aile hem erkek çocuğu hem de kız çocuk sahibi olmak ister.

İkram sahibi Yüce Allah (cc) kimi ailelere erkek kimi ailelere kız kimi ailelere iki meyveden de kimi ailelere de hiç çocuk nasip etmez. Evlat meyvasından da her iki cinsinden de her müslüman tatmak ister.

Tabi Rabb’imizin hikmetinden sual olunmaz ama dünyanın da dua üzerine döndüğünü bildiğimize göre evlat isteyen aileler dua etmeyi bırakmamalıdırlar.

Hem evlat sahibi olmak için hem kız çocuk sahibi olmak için hem de erkek çocuk sahibi olmak için dua kapısı her zaman açıktır.

kırmızı-güllü-yasin-kitabında-erkek-çocuk-duası-Kırmızı Güllü Yasin Kitabında Erkek Çocuk Duası müslüman aileler her zaman ulaşabilsinler diye eklenmiştir.

Kırmızı Güllü Yasin Kitabında Erkek Çocuk Duası şu şekildedir;

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte,  (Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.) buyuruldu.

Kırmızı Güllü Yasin Kitabında Erkek Çocuk Duası geçen çeşitleri ve daha bir çok Yasin kitapları www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edilebilir.