Konuşan Seccade Sipariş

By | 30 Aralık 2014

konuşan-seccade-siparişKonuşan seccade ibadet hayatımızın en önemli ibadetlerinden biri olan namaz ibadetini öğrenmemizi ve tam olarak eksiksiz kılmamızı sağlamak için tasarlanmış özel bir seccade çeşididir.

Ailemizin büyükten küçüğe her üyesinin kullanabileceği konuşan seccadenin kullanımıda çok kolaydır.

Konuşan seccade üzerinde bulunan elektronik cihazı açma kapama tuşundan açınız ve kılmak istediğiniz vakti seçmek için vaktin yazılı olduğu tuşa basınız. Bundan sonra yapacağınız tek şey hocaya uyarak onun okuduğu her şeyi arkasından tekrar etmektir. Konuşan seccade kullanımı bu kadar basittir.

Konuşan seccade çocukları eğlenceli şekilde namaz kılmaya teşvik eder. Namaz kılmayı bilmeyen genç ve yaşlılara namaz kılmayı öğretmede yardımcı olur.

Konuşan Seccade Sipariş etmek yani satın almak istiyorsanız dini eşyalar satan mağazalardan, hac umre malzemeleri, seccadeler satan dükkanlardan temin edebilirsiniz.

Konuşan Seccade Siparişinizi yerinizden kalkmadan online alış veriş sitelerinden de yapabilirsiniz. Konuşan Seccade Sipariş edebileceğiniz www.ihvan.com.tr online aılş veriş sitesinden bir çok Konuşan Seccade modeli bulabilir, güvenli ve kapıda taksitli ve nakit ödeme seçenekli uygun öddeme koşullarıyla rahatça sipariş verebilirsiniz.konuşan-seccade-sipariş-