Kokulu Tesbih Nereden Alabilirim?

By | 1 Ağustos 2019

Kokulu Tesbih Nereden Alabilirim?

Kokulu Tesbih Nereden Alabilirim?

Kokulu tespihler eskiden beri meşhur olan ve çok kıymetli olarak bilinen tespihlerdir. İlk kez hacdan hediyelik eşya getiren kişilerin ilginç bir hediye olarak eşine dostuna getirdiği kokulu tespihler, küçük şeffaf kutularda, genelde gül kokulu olarak bilinirdi.

Gül kokusu bilindiği üzere islam aleminde en çok kullanılan kokudur. Bu yüzden gül kokusunun ayrıca bir önemi bulunur ve kokulu tespihlerde en çok kullanılan kokudur. Bu kokuların daha iyi muhafaza edilebilmesi için silikon benzeri yumuşak bir malzemeden üretilen tespihlere sürülmek sureti ile, şeffaf kutularda kullanıma sunulmaktadır.

Kokulu tespihler hacdan dönenlerin hediye etmek amacı ile en çok tercih ettiği tespihlerden biridir. Eskiden hac dışında bir yerde bulunamazken artık pek çok hac malzemesi satan yerlerde satışı yapılan gül kokulu tespihler mevlüt cemiyetlerinde de hediyelik olarak dağıtılıyor. Bu amaçla dağıtılan gül kokulu tespihleri bulmak zor değil, lakin bazı kokulu tespihlerin kokuları çabuk uçmakta ve malzemelerin kalitesi sebebiyle yeterince kalıcı bir kokuya sahip olamamaktadır. Kaliteli ve kalıcı kokusu olan kokulu tespihleri ise belli başlı yerlerden temin edebiliriz. Bu tespihler hem cemiyetleriniz için harika bir hediyelik olacaktır, hem de sevdikleriniz için güzel bir hatıra olacaktır.

Kokulu tespihleri sitemizden temin edebilirsiniz. Yapacağınız kokulu tespih alımlarında hem kaliteli, hem de tam istediğiniz gibi bir tespih seçimi yapmış olursunuz. 

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.