Kanal 7 Namaz Öğreten Seccade

By | 23 Şubat 2015

kanal-7-namaz-öğreten-seccade-İslam dininin en önemli farzlarından biri olan namaz ibadetini büyük küçük demeden her yaştan, zengin fakir demeden her kesimden müslüman din kardeşlerimize öğretmek için yeni nesil bir namaz öğretici eşya tasarlanmıştır. Bu önemli islami eşyanın adı Namaz Öğreten Seccadedir.

Namaz Öğreten Seccade bütün ulusal radyo kanallarında ve televizyon kanallarında müslüman kardeşlerimizde tanıtılmaktadır, reklamı yapılmaktadır.

Kanal 7 Namaz Öğreten Seccade tanıtımını belki de ilk başlatan ulusal radyo televizyınudur. Kanal 7 Namaz Öğreten Seccade ürününü tanıtmak için oldukça başarılı bir kısa reklam filmi çekmiştir. Bu reklam filmi sayesinde bir çok müslüman din kardeşimiz Kanal 7 Namaz Öğreten Seccade ürünü ile tanışmıştır.

kanal-7-namaz-öğreten-seccadeKanal 7 Namaz Öğreten Seccade tanıtıcı reklam filminin kısa içeriği şöyledir ?

  1. Namaz Öğreten Seccade nedir ?
  2. Namaz Öğreten Seccade ne işe yarar ?
  3. Namaz Öğreten Seccadenin detaylı kullanım şekli nasıldır ?
  4. Namaz Öğreten Seccade ürününü kimler hangi yaş grupları kullanabilir ?
  5. Namaz Öğreten Seccade garantili güvenilir bir ürünmüdür ?
  6. Namaz Öğreten Seccade fiyatı nedir ?
  7. Namaz Öğreten Seccade siparişi nasıl verilir ?
  8. Namaz Öğreten Seccade yurt dışına satışı bulunmaktamıdır ?

Kanal 7 Namaz Öğreten Seccade hakkında müslümanların aklında bulunan bu saydığımız bütün bu sorulara tanıtım filminde cevap vermektedir.

Namaz Öğreten Seccade ürününe en uygun fiyatlarla ve ister taksitli ister kapıda ödeme seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden sipariş verebilir en kısa sürede Namaz Öğreten Seccade sahibi olabilirsiniz.