Kaliteli Cübbe Modelleri

By | 1 Ağustos 2019

Kaliteli Cübbe Modelleri

Kaliteli Cübbe Modelleri

Bilindiği üzere, Hz. Peygamber’in giyim, kuşam ve davranışlarına uygun yaşamak sünnettendir. Cübbe modelleri de bu bağlamda sünnet kavramı içerisine girmektedir. Hz. Peygamberin cübbe kullandığına dair çok sayıda hadis mevcuttur. Örneğin Tebük seferi sırasında kolları dar olan Rumi bir cübbe giydiği bilinmektedir. Yine, aktarıldığı kadarıyla“Resulullahsallallahu aleyhi ve sellem’in tayle-sandan (kalın dokunmuş) cübbesi vardı, ibrişimle dokunmuştu, onunla düşmana karşı savaşırdı…” Hatta cübbeye dair yaklaşık 90 adet sahih hadis de mevcuttur. Bu nedenle cübbe, aynı şalvar, sarık, entari ve yelek gibi İslami kıyafetlerin bir parçasıdır. Normalde cübbe, gömlek üzerine, en üste giyilen geniş bir elbisedir. Kol bölümleri geniş ve bol olur. Hatta bu bölümün genişliği, takan alimin bilgi seviyesini gösterir.

Uygun fiyatlı cübbe satın al

Kaliteli cübbe modelleri, diğer giysiler gibi kalitesini gösterişten almaz. Hatta tam tersine, en kaliteli cübbenin gösterişsiz olması gerekir. Nitekim Peygamber efendimize nakışlı bir cübbe hediye edilmiş, o da tek bir kez namaz kıldıktan sonra cübbeyi iade etmiştir. Nedeni sorulduğu zaman, “Namazda az kalsın beni meşgul edecekti” diye buyurmuştur. Diğer bir deyişle kaliteli cübbe modelleri gösterişsiz, ancak dayanıklı ve işlevsel olur. İpek kumaşından imal edilmemeli, dar olmamalı ve kesinlikle dikkat çekmemelidir. Piyasada sayısız cübbe modeli satılsa da, bu hususlara dikkat edilerek üretilenler oldukça azdır. İhvan, dini kurallara uygun kaliteli cübbe modelleri ile hizmetinizdedir. 

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.