Kalemli Kuranı Kerim Çeşitlerinde İndirim

By | 21 Haziran 2019

Kalemli Kuranı Kerim Çeşitlerinde İndirim

Kalemli Kuran-ı Kerim Çeşitlerinde İndirim

Kuran-ı Kerim okumanın sevabı, sayısız ayet ve hadisi şerifte belirtilmiştir. “Kur’an-ı öğreniniz, okuyunuz ve okutunuz.Allah (c.c.) kitabını (Kur’an-ı kerimi) sürekli okuyanlar, namazı kılanlar ve kendilerine verdiğimiz rızktan gizli açık sarf edenler, asla zarara uğramayacak bir kazanç umabilirler” hadis-i şerifi, en bilinen örneklerde biridir. Teknolojik gelişmeler, Kuran okumanın yeni ve değişik yöntemlerini de ortaya çıkarmıştır. Kalem Kuran çeşitleri, bunlardan biridir. Kalemli Kuran-ı Kerim, set halinde satılan bir üründür. İçerisinden bir adet Kuran-ı Kerim ile teknolojik özelliklere sahip kalem şeklinde bir aparat çıkar. Aparatın bir ucunda optik bir göz mevcut olup, üzerinde bir adet hoparlör de vardır.

Kalem Kuran Satın Al

Tek yapmanız gereken, kalemin optik gözünü okumak istediğiniz sure veya ayetin üzerinde tutmaktır. Optik göz, nerede olduğunu algılayıp o sure veya ayeti sesli bir şekilde okuyacaktır. Üstelik İhsan Atasoy, Ebu Bekir Şatri, Abdussamed, Ghamdi ve Kâbe İmamlarından Suud Shuraim gibi meşhur hafızlardan birisini seçme imkânınız da mevcuttur. Aynı şekilde, Kuran-ı Kerimin mealini veya Arapça aslını dinleme imkânı sunulmaktadır. Kalem Kuran çeşitleri, dâhili olarak 8 GB hafıza ile gelen ürünlerdir. Hafıza kartı takarak kapasiteyi artırmak ve örneğin bir MP3 çalar olarak kullanmak imkânı da mevcuttur. İhvan web sitesi, kalemli Kuranı Kerim çeşitlerinde indirim yaparak bu teknolojik kolaylıktan herkesin faydalanabilmesini mümkün kılmıştır.

Tüm Kuran-ı Kerim Çeşitleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.