Kadın umre kıyafeti satın al

By | 21 Haziran 2019

Kadın umre kıyafeti satın al

Umre, maddi durumu yerinde olan her Müslümana farz kılınmış son derece özel bir ibadettir. Yüce Allah, Bakara suresinde “Allah için, Haccı da Umreyi de hakkıyla eda edip tamamlayın” buyurmuştur. Hz. Peygamber ise, “Hac ve umreyi peşi peşine yapınız. Bu ikisi, körüğün; demir, altın ve gümüşün pasını yok ettiği gibi, fakirliği ve günahları yok eder. Mebrur haccın sevabı ancak cennettir” demektedir. Diğer bir deyişle, umre tüm Müslümanlar için son derece önemli bir ibadettir. Bu türden her ibadet gibi de, bazı şekil şartlarına tabidir. Kutsal topraklarda özel bir kıyafet giymek, bu şekil şartları arasında en başta gelenidir.

 

Umre kıyafetleri kadın

Bu özel kıyafete ihram denmektedir ve erkekler için giyilmesi zorunludur. İhram modelleri, dikişsiz ve iki parça beyaz kumaştan oluşur. Kadın umre kıyafeti için ayrı bir düzenleme yoktur. Tesettür kurallarına uygun ve temiz günlük giysiler, kadın umre kıyafeti olarak kullanılabilmektedir. Ancak uygulamada, kadınlarında ihram modelleri benzeri kıyafetler tercih ettiği görülmektedir. Kadın umre kıyafetleri dâhil tüm umre malzemeleri, henüz kutsal topraklara ayak basılmadan ve yurt içinden satın alınmalıdır. İhvan web sitesi, bu bakımdan sizlere en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Kadın umre kıyafeti modellerinin de yer aldığı umre malzemeleri setlerimiz, tüm ihtiyaçlarınızı tek seferde karşılayabilecek nitelikte olup, toptan umre malzemeler satın almanız da mümkündür.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.