İndirimli Kapıda Ödemeli Hac Kıyafeti

By | 21 Haziran 2019

İndirimli Kapıda Ödemeli Hac Kıyafeti

Hac ibadeti, maddi durumu yerinde olan her Müslümanın yapması gereken bir ibadet olup, kutsal topraklara yapılan uzun bir yolculuğu gerektirir. Hac ibadeti, bilindiği üzere çeşitli şekil şartlarına tabi kılınmıştır. Bu şartlar, hac sırasında ne yapmanız, nasıl davranmanız ve nasıl giyinmeniz gerektiğini belirler. Giysiye ilişkin şartlar, açık ve net bir şekilde belirtilmiştir. Hac ibadetini gerçekleştiren tüm erkekler, ihram modelleri adıyla bilinen özel bir hac kıyafeti giymek zorundadır. İhram hac kıyafeti, iki parçadan oluşan dikişsiz ve beyaz bir örtüdür. İhram hac için bir zorunluluktur ve farzdır. İhram hac kıyafeti, sadece bir giysiden daha fazlasıdır ve belirli bir ruhani durumu ifade eder.

Hac kıyafeti satın al

Nitekim bu nedenle hac kıyafeti giymek, “ihrama girmek” olarak adlandırılır. İhrama girmiş kişiler sakallarını tıraş eder, tırnaklarını keser. İhrama girmiş kimseler kendi aralarında kavga edemez, küfür dahi kullanamaz. Kadınlar içinse özel bir hac kıyafeti zorunluluğundan bahsedilmemiştir. Uygulamada, tesettür kurallarına uygun ve temiz olduktan sonra her tür kıyafeti giyebilecekleri kabul edilmektedir. Ancak kadınların da ihram modelleri benzeri hac kıyafetler kullandıkları görülmelidir. Hac kıyafeti ihram, henüz yola çıkılmadan satın alınmalı ve kutsal topraklara ayak basmadan da giyilmelidir. İhvan web sitesi, indirimli kapıda ödemeli hac kıyafeti hizmeti ile kolay, hızlı ve ucuz bir şekilde ihram modelleri satın alabilme fırsatı sunmaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.