Kabe Resimli Halı Seccade Satın Al

By | 1 Ağustos 2019

Kabe Resimli Halı Seccade Satın Al

Kabe Resimli Halı Seccade Satın Al

Seccade modelleri, neredeyse İslamiyet’in doğuşundan bu yana kullanılan ürünlerdir. En basit tanım, seccadelerin üzerlerinde namaz kılınan yazgılar olduğu yönünde olacaktır. “İbnu Abbas radıyallahuanhüma Basra’da halısı üzerinde namaz kıldı, sonra arkadaşlarına Resulullahaleyhissalatuvesselam’ın, halısı üzerinde namaz kıldığını söyledi” ve Rasulüllah (s.a.s)’in hurma yapraklarından örülmüş hasır üzerine namaz kıldığı hadisleri, seccadeler üzerinde namaz kılmanın cevazına delalet etmekte, hatta seccade kullanımını sünnet haline getirmektedir. Seccadeler, her İslam ülkesinde kullanılsa da, görünümleri kültürden kültüre değişiklik gösterir. Örneğin Fas ülkesinde yaşayan müminler, üzerinde herhangi bir desen ve hatta parlak bir renk bulunmayan seccadeleri tercih etmektedir. Türkiye’de ise, seccadeler üzerinde kültürümüze özgü desen ve motiflerin kullanıldığı görülmektedir.

Uygun fiyatlı toptan seccade satın al

Kabe resimli halı seccade modelleri gibi, dinimize özgü resim ve motiflerin kullanıldığı seccadeler de elbette mevcuttur. Seccade satın alırken üretim kalitesine dikkat edilmeli, dayanıklı ve hatta açık havada dahi kullanılmaya uygun modeller tercih edilmelidir. Bu sayede, seccadenin uzun bir süre yıpranmadan kullanılması mümkün olacaktır. Unutulmamalıdır ki, seccadenin asıl amacı namaz kılınan yerin temiz olmasını sağlamaktır. Bunu sağlayabilmek için de, önce kendisinin temiz ve yıpranmamış olması gerekir. Kabe resimli halı seccade satın almak için en uygun fiyatları ve en avantajlı koşulları, on yıllardan bu yana olduğu gibi İhvan web sitesi sunmaktadır.

 

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 69 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.