Kabe İmamı Yasin Suresi

By | 14 Aralık 2014

kabe-imamı-yasin-suresiYasin suresini okumak kadar dinlemekte büyük huzur veriyor insana. Ayrıca”Kuran okumak sünnet, dinlemek farz” söylevinden de yola çıkarak Kuran ve surelerini dinlemeninde dinimizde büyük yeri olduğunu söyleyebiliriz.

Dinlediğimiz Kuran-ı Kerimi dikkatli, ses çıkarmadan, konuşmadan ve saygılı bir şekilde dinlememiz gerekmektedir. Böyle yaparsak Kuran dinlemenin tüm hazzına erebiliriz. Tabi Kuran yada Yasin’i okuyan hocanın kıraatide çok önemlidir.

kabe-imamı-yasin-suresi-Kabe İmamı Yasin suresini okuduğunda bu kıraatten huşu duymayan haz etmeyen müslüman yoktur heralde… Çünkü Kabe İmamı Yasin suresini yumuşak bir sesle, sanki surede anlatılanları açıklar gibi, tane tane ve akıcı bir şekilde okumaktadır. Böyle mükemmel bir kıraat karşısında dinleyen herkez bu dinletiden büyük bir haz almakta ve huşu duymaktadır.

Kabe imamı Yasin suresi dışında bütün sureleri okumaktadır ve okuduğu her surede de aynı duyguları dinleyenlere yaşatmaktadır. Kabe İmamı Yasin suresi videolarını devamlı dinlemek kaydıyla bu mübarek sureyi kolaylıkla ezberleyebilirsiniz.

Kabe imamı Yasin suresi videolarını yada ses kayıtlarını internet üzerinden arama yaptırarak bir çok sosyal paylaşım sitesilerinden kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca Kabe İmamının hatim dvd ve cd seti dini eser satan kitap evlerinde satılmaktadır. Bu şekilde de Kabe imamı Yasin suresi ve diğer sure kıraatlerine ulaşabilirsiniz.

Kabe İmamı Yasin suresi ve hatim setlerini güvenli ve kolay online alış verişin adresi ihvan.com.tr adresinde de siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.