Her Müslüman Mutlaka Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim Edinmeli

By | 21 Haziran 2019

Müslümanların kutsal kitabı, Allah Celle Celalühu’nun kelamı olan Kur’an-ı Kerim, her Müslümanın mutlaka okuması gereken, okumakla kalmayıp uyması gereken kitaptır. Kulaktan dolma yanlış bilgiler eşliğinde hatalı bir yaşam sürmek yerine, Allah’ın kullarının okuması için yolladığı kutsal kitabımızın okunarak, buna uygun bir hayat sürmek gerekiyor. Birçok kez şahit olduğumuz gibi; yurtdışında, Hristiyanların yoğun olarak yaşadığı ülkelerde, otel odalarının dolaplarında mutlaka bir İncil bulunuyor. Yahudilerin de kutsal kitaplarına ne kadar düşkün oldukları biliniyor. Her Müslümanın da mutlaka kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’e sahip olması gerekiyor. Kuranı Kerim satın al özelliği kullanılarak verilecek siparişten çok kısa bir süre sonra, kutsal kitabımız adresinize gönderiliyor. Ayrıca Kuranı Kerim toptan satış özelliği sayesinde uygun fiyatları bulmak mümkün oluyor.

Cemiyetlerde dağıtılacak özel boyutlarda hazırlanan; mevlütler için kuran, ve Yasin kitapları, teşbihler, namaz takkeleri gibi eşyaların tümü; ihvan.com.tr adresinden uygun fiyatlara temin edilebiliyor. Kuran okumanın faziletleri yanı sıra, öğrenilecek birçok bilginin, her Müslümanın uyması gereken kurallardan oluştuğu, bu okuma sayesinde hem bol bol zikir gerçekleşeceği hem de diğer özellikleri sebebi ile sevap kazanılacağı biliniyor. Her Müslümanın evinde, işyerinde mutlaka bir Kur’an-ı Kerim bulundurması gerekiyor. Tabi unutulmamalıdır ki bunların sadece bulundurmak için ya da gösteriş için alınmaması, aynı zamanda bol bol okunması önem taşıyor.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.