Hediyelik Tesbih Fiyatları

By | 1 Ağustos 2019

Hediyelik Tesbih Fiyatları

Hediyelik Tesbih Fiyatları

Tesbih, kelime anlamı olarak Allah`ı noksan sıfatlardan tenzih etme ve yüceltme manasına gelir.Tesbih namazı şeklinde ayrı ve sevabı çok yüksek bir namaz daha vardır. Dört rekat olan bu namazda üç yüz defa “Suhhânallahivelhamdülillâhi ve la ilâhe illallahuvellalâhuekber” dendiği için bu adı almıştır.Tesbih namazının belli bir vakti yoktur. Kerahet vakitlerinin dışında her zaman kılınabilir. Yine, namaz tesbihatı adı verilen bir ibadet şekli daha mevcuttur. Farz ve sünnetleri kılıp tesbihatta, önce Ayetelkürsi, İhlâs, Felak ve Nas surelerini okunduktan sonra 33 defa “Suphanallah,” 33 defa “Elhamdülillah” ve 33 defa “Allahü Ekber” denir. Sonra da, “Lâ İlâhe İllallahüVahdehü” duası okunur ve duaya geçilir.

Uygun fiyatlı tesbih satın al

Görüldüğü üzere, tüm bu ibadetler belirli ve kesin sayılar gerektirmektedir. Tespih, esas olarak bu amaç için kullanılan bir eşyadır. Nitekim 99 boncuktan oluşuyor olmasının nedeni de budur. Aynı zamanda popüler bir günlük eşya olduğundan, hediye şeklinde de verilebilir. Hediyelik tesbih fiyatları, tespihin malzemesine ve el işçiliğine göre değişir. Örneğin kehribar taşından bir tespih ile düz kristalden yapılma bir tespihin fiyatları elbette farklı olacaktır. İhvan, hediyelik tesbih fiyatları bakımından sizlere en avantajlı teklifleri sunmaktadır. Sitemizde yer alan tüm tesbih modelleri kaliteli, farklı ve uygun fiyatlıdır. İster kişisel kullanım için isterse de hediyelik olarak, çok sayıda çeşidimiz mevcuttur. 

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.