Hayrat Yayınları Kitaplarını Nereden Alabilirim?

By | 1 Ağustos 2019

Hayrat Yayınları Kitaplarını Nereden Alabilirim?

Hayrat Yayınları Kitaplarını Nereden Alabilirim?

Hayrat yayınları, 1985 yılında kurulmuştur. Kur’an-ı Kerîm basımı bakımından, Türkiye’nin lider kuruluşu olduğu kabul edilmektedir. Yine, firma dünyanın en büyük Kur’an-ı Kerîm matbaa tesislerinden birine sahiptir.Türkiye’nin en büyük Kur’an dağıtım ağına da sahip olan Hayrat Neşriyat, Tevafuk özellikli Kur’an-ı Kerîm basımını kendine amaç edinmiştir. (Tevafuk, birbirine denk gelme, latif, yani hoş, zarif bir şekilde uyum içinde olma anlamına gelen bir İslami terimdir.) Hayratyayınları tarafından basılan Tevafuklu Kur’an-ı Kerîm nüshaları, otoritelerce onaylanmıştır ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Mısır Ezher Üniversitesi tarafından mühürlüdür. Hayrat yayınları, İstanbul ve Isparta şehirlerinde toplam 15.000 m2’lik bir alanda hizmet vermektedir. 700’den fazla eser çeşidini hâlihazırda müminlerin istifadesine sunmaktadır. Avrupa’ya da ihracat gerçekleştirmekte olup, Frankfurt ve Kahire kitap fuarlarının düzenli katılımcıları arasındadır.

Hayrat neşriyat kitapları

Değerli bir yayınevi olan Hayrat yayınları kitaplarını nereden alabilirim sorusunun cevabı, online web siteleri şeklindedir. Web siteleri, tüm Hayrat Neşriyat kitaplarını piyasada basımları tükenmiş olsa dahi sizlere temin edebilir. Yine, sürekli güncellenen eserlerin en son baskıları da daima ilk olarak web sitelerinde bulunacaktır. Üstelik elde edeceğiniz fiyatlar da, her hâlükârda fiziksel mağazaların sunabildiklerinden çok daha düşük olacaktır. İhvan web sitesi, bu avantajların üzerine ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve kredi kartına taksit gibi özellikler de ilave etmektedir. Tüm Hayrat Neşriyat eserleri, İhvan web sitesinde bulunabilir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.