Hayrat Kalem Kuran

By | 18 Ocak 2014

hayrat kalem kuran

    Hayrat Kalem Kuran‘ın Kuran’ı kolay okunabilir  Ahmed Husrev Hattıyla yazılmıştır.Bu Kur’ân-ı Kerîm Mısır El-Ezher Üniversitesinden mühürlüdür ve Diyanet İşleri Başkanlığından onaylıdır.Bu Kur’ân-ı Kerimi sadece  Hayrat Kalem Kuran ile satılmaktadır, tek başına satılmamaktadır.

Hayrat Neşriyat tarafından ilk defa çıkarılan kartela sayesinde Hayrat Kalem Kuran ile Kur’ân’ı Kerim yanınızda olmadan sadece bir kart üzerinden de okuma yaparabilirsiniz. Ayrıca Hayrat kalem kuran setinin içinde bulunan bu  karteladan Kur’ân-ı Kerîmin yanı sıra,hac duâlarını aşırları,günlük duâları   yani hafızada ki bütün okumaları kolaylıkla yaptırabilirsiniz.Hayrat Kalem Kuran‘ın bu özelliği ezber yapanlar için çok büyük kolaylık sağlamaktadır.
Hayrat Kalem Kuran‘dan başka kalem Kuranlarda olmayan bir diğer özellikte Kur’ân-ı Kerîm’i ve aşırları yabancı hafızlar dışında İshak Danış’ın sesindende  dinleyebilirsiniz.
Hayrat Kalem Kuran da Türkçe mealde bulunmaktadır,dinlemek istediğinizde kaleminden meal kısmını seçmeniz yeterli olacaktır.