Hafız Kalem Nasıl Kullanılır

By | 21 Haziran 2019

Günümüzde teknolojik gelişmelerle birlikte dinimizi öğrenme sürecimiz de hız kazanmıştır. Daha öncelerde kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’i okumayı bilmeyen müminler, yeterli bilgiyi elde etmek konusunda zorluk çekmişlerdir. Ancak son dönemlerde ortaya çıkan hafız kalem Kuran, neredeyse bütün sorunları çözerken Müslümanlara da büyük kolaylıklar sağlamıştır.

Hafız kalem, aslında bir nevi Kuran okuyucudur. Yalnız normal aletlerden tek farkı, mümin kişinin istediği ayeti ya da sureyi okumasıdır. Bunun için Kuran okuyan kalem ürününü surenin yahut ayetin üstüne getirmek yeterlidir. Kalem üzerinde bulunan hoparlörler ister Türkçe, isterseniz de ayetin Arapçasını sizlere güzel bir şekilde okuyacaktır. Kısacası hafız kalem nasıl kullanılır sorusunun yanıtı bu şekildedir. Ürün sayesinde Kuran-ı Kerim öğrenme süreciniz hızlanacak ve kutsal kitabımız konusunda daha fazla bilgi sahibi olacaksınız.

Halk arasında dijital kuran okuyan kalem olarak adlandırılabilen ürünü satın almak için tercih edilecek ilk adres, ihvan.com.tr olmalıdır. Bursa İhvan Mağazası, sizler için yarattığı internet sitesi ile doğru ürünü kapınıza kadar getirmektedir. Hafız kalem Kuran sayesinde 132 farklı hafız ve 5 farklı meal seçeneğiyle Kuran-ı Kerim’in ziyafetine herhangi bir yardım almadan varabilir, hafız kalem nereden alınır sorusunu sormadan işleminizi sonlandırabilirsiniz.